UHD NTT fulldome time-lapse

A UHD fish-eye/fulldome time-lapse showing night sky above the enclosure of the 3.58-metre New Technology Telescope (NTT) based at La Silla Observatory. Captured during the ESO Ultra HD Expedition.

Të drejtat:

Rreth kësaj Videoje

Id:uhd_bt_lasilla_fisheye_01
Data e Publikimit:Maj 9, 2014, 16:17 CEST
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit


Kupola e plotë


Fulldome Preview


HD


Shih dhe