Sunset at the VLT

As the sun sets on ESO's Very Large Telescope, three of the four Auxiliary Telescopes and two of the four Unit Telescopes get ready for another night of exciting observations.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt09sunsettimelapse3
Data e Publikimit:Shk 22, 2010, 12:12 CET
Kohëzgjatja:30 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
6,6 MB

Medium

Flash Mesatar
5,9 MB

Small

QT e vogël
1,3 MB

For Broadcasters


Shih dhe