VLT Auxiliary Telescope (part 3)

One of the four 1.8-metre Auxiliary Telescopes (ATs) used as part of the VLT Interferometer.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt2009clipsauxtel3
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,9 MB

Medium

Flash Mesatar
3,0 MB

Small

QT e vogël
998,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe