Landscape around Paranal (Part 3)

Landscape around Paranal.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt2009clipsgenview3
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,2 MB

Medium

Flash Mesatar
2,7 MB

Small

Flash i vogël
940,6 KB
QT e vogël
790,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe