VISTA control room (part 6)

Visible and Infrared Survey Telescope for Astronomy (VISTA) control room.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt2009clipsvistaobs6
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Visible and Infrared Survey Telescope for Astronomy
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,7 MB

Small

QT e vogël
868,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe