Fulldome of the Milky Way Behind the VLT

The centre of the Milky Way is seen in this fulldome clip slowly descending towards the horizon behind the VLT at Paranal, Chile.

Të drejtat:

ESO/Evans & Sutherland

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt_milky_way
Data e Publikimit:Shk 25, 2015, 17:38 CET
Kohëzgjatja:45 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Cerro Paranal, Paranal, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Fulldome
Paranal

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe