VLT Unit (for fulldome planetarium use)

Inside fish-eye view of one of the 8.2-metre VLT unit telescopes.

Të drejtat:

Theofanis Matsopoulos/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt_unit
Data e Publikimit:Pri 3, 2014, 11:24 CEST
Kohëzgjatja:26 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Fulldome
Paranal

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe