VLT Control Room 1

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vltctrlroom1mw
Data e Publikimit:Oct 29, 2010, 11:35 CEST
Kohëzgjatja:21 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,9 MB

Medium

Flash Mesatar
3,4 MB

Small

QT e vogël
1,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe