M1 cell arrival in Chile

Touchdown of the M1 mirror on land, at Antofagasta harbour, Chile. 1997.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-m1chileporte97
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,4 MB

Medium

Flash Mesatar
2,7 MB

Small

QT e vogël
859,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe