Paranal weather station

The weather station on the summit of Paranal. 1991.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-parseeingmona91
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

Small

QT e vogël
856,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe