Basecamp at Paranal

View of the basecamp at Paranal in 1997.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-platfbasecamp97
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Cerro Paranal, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
3,1 MB

Small

QT e vogël
995,5 KB

For Broadcasters


Shih dhe