Paranal platform

1996 - A view of the Paranal platform.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-platfbdec96
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,6 MB

Medium

Flash Mesatar
3,1 MB

Small

QT e vogël
954,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe