Transporting the VLT mirror — France 1993 — clip 2

Transporting the VLT Mirror through France in 1993

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-transfranceb93
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
3,6 MB

Small

QT e vogël
1,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe