VLT — UT1 and UT2 — December 1996

VLT's Unit Telescopes 1 and 2 during December 1996

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-ut1andut2dec96
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,7 MB

Small

QT e vogël
845,7 KB

For Broadcasters


Shih dhe