VLT — UT1 — December 1996

VLT's Unit Telescope 1 in December 1996.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-ut1dec96
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope, VLT Unit Telescopes
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,0 MB

Medium

Flash Mesatar
2,5 MB

Small

QT e vogël
784,7 KB

For Broadcasters


Shih dhe