VLTI Prima 2010 D

The Phase Referenced Imaging and Micro-arcsecond Astrometry (PRIMA) instrument for ESO's Very Large Telescope Interferometer (VLTI) at Cerro Paranal in Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vltiprima2010d
Data e Publikimit:Qer 8, 2010, 12:09 CEST
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:PRIMA, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
3,4 MB

Small

QT e vogël
995,3 KB

For Broadcasters


Shih dhe