Unit Telescope time-lapse B

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlttelmwtimelapse
Data e Publikimit:Oct 29, 2010, 11:41 CEST
Kohëzgjatja:24 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
5,5 MB

Medium

Flash Mesatar
4,8 MB

Small

QT e vogël
1,4 MB

For Broadcasters


Shih dhe