The Millennium Run simulation

A fulldome video animation showing The Millennium Run — a computer simulation that used more than 10 billion particles to trace the evolution of the matter distribution in a cubic region of the Universe over 2 billion light-years.

Të drejtat:

A. Bauer & V. Springel/HITS

 

 

Rreth kësaj Videoje

Id:volker_millenium
Data e Publikimit:Sht 25, 2015, 14:04 CEST
Kohëzgjatja:02 m 06 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Early Universe : Cosmology
Kategori:Cosmology
Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe