Bejelentések

ESOcast 186: Mérnökök az ESO-ban

2018. november 22.

Az ESO tervezi, építi és üzemelteti a világ legfejlettebb távcsöveinek és műszereinek jelentős részét. Ennek érdekében a szervezet számos tehetséges mérnököt alkalmaz, akik tervezik, fejlesztik és karbantartják ezeket az érzékeny eszközöket.

Az ESO mérnökei élen járnak mindenben: az olyan hagyományos diszciplináktól, mint a gépész-, villamos- és szoftvermérnöki feladatok, az olyan speciális területekig, mint az optikai, az érzékelő berendezésekkel kapcsolatos és az alacsony hőmérsékletű mérnöki munkák. De mit takar mindez pontosan? 

Az ESOcast legújabb kiadásában innovatív mérnökeink beszélnek első rangú munkájukról: mivel foglalkoznak, miért fontos az, amit csinálnak, és milyen érzés a csillagászati technológia élvonalában dolgozni.

Az ESOcastra feliratkozhat az iTunes-on, megtekintheti a jövőbeli epizódokat a YouTube-on, illetve követhet minket a Vimeo-on is.

Számos további ESOcast epizód is elérhető.

További információ arról, hogy hogyan nézhet és szerkeszthet feliratokat az ESOcast epizódjaihoz több nyelven is, vagy hogyan fordíthatja le ezt a videót a YouTube-on.

Linkek

About the Announcement

Id:ann18085

Képek

Pillanatkép az ESOcast 186. epizódjából
Pillanatkép az ESOcast 186. epizódjából

Videók

ESOcast 186: Mérnökök az ESO-ban
ESOcast 186: Mérnökök az ESO-ban