The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Forrás:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

About the Image

Id:vlt-jfs_7226
Típus:Photographic
Közzététel napja:2010. július 26. 17.15
Size:5375 x 2316 px

About the Object

Név:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Típus:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Category:Paranal

Képformátumok

Large JPEG
5,1 MB
Screensize JPEG
249,4 KB

Nagyítható


Háttérképek

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Tekintse meg