Interior view of dining room, 2nd floor of main building

The ALMA Residencia will be the new home for staff and visitors to the facility. The shape of the buildings and the colour of the exteriors of this major architectural project have been designed to meld with the topography, the environment and the landscape of the ALMA site. The design was undertaken by the Finnish architects Kouvo & Partanen and was then adapted to the Chilean market by Rigotti + Simunovic Arquitectos, a Chilean firm of architects.

Mynd/Myndskeið:

ESO/Rigotti + Simunovic Arquitectos

Um myndina

Auðkenni:ann15004c
Tegund:Uppdráttur
Útgáfudagur:Jan 16, 2015, 16:00 CET
Tengdar tilkynningar:ann15004
Stærð:5000 x 2600 px

Um fyrirbærið

Tegund:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Flokkur:ALMA
Illustrations

Myndasnið

Stór JPEG
2,9 MB

Þysjanleg


Bakgrunnsmynd

1024x768
277,4 KB
1280x1024
417,1 KB
1600x1200
576,1 KB
1920x1200
677,2 KB
2048x1536
878,1 KB