The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Mynd/Myndskeið:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

Um myndina

Auðkenni:vlt-jfs_7226
Tegund:Ljósmynd
Útgáfudagur:Júl 26, 2010, 17:15 CEST
Stærð:5375 x 2316 px

Um fyrirbærið

Nafn:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Tegund:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Flokkur:Paranal

Myndasnið

Stór JPEG
5,1 MB

Þysjanleg


Bakgrunnsmynd

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Sjá einnig