ALMA Residencia: Interior view access hall & lounge, 1st floor main building

The ALMA Residencia will be the new home for staff and visitors to the facility. The shape of the buildings and the colour of the exteriors of this major architectural project have been designed to meld with the topography, the environment and the landscape of the ALMA site. The design was undertaken by the Finnish architects Kouvo & Partanen and was then adapted to the Chilean market by Rigotti + Simunovic Arquitectos, a Chilean firm of architects.

Credit:

ESO/Rigotti + Simunovic Arquitectos

Over de afbeelding

Id:ann15004d
Type:Ontwerp
Publicatiedatum:16 januari 2015 16:00
Gerelateerde mededelingen:ann15004
Grootte:5000 x 2600 px

Over het object

Naam:ALMA Residencia
Type:Unspecified
Categorie:ALMA

Afbeeldingstypen

Grote JPEG
3,0 MB

Inzoomen


Achtergrond

1024x768
251,8 KB
1280x1024
383,6 KB
1600x1200
541,0 KB
1920x1200
658,4 KB
2048x1536
833,1 KB

 

Bekijk ook