The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Kilde:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

Om bildet

ID:vlt-jfs_7226
Type:Foto
Publiseringsdato:26. juli 2010 17:15
Størrelse:5375 x 2316 px

Om objektet

Navn:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Type:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Bildeformater

Stor JPEG
5,1 MB
Medium JPEG
249,4 KB

Zoombart


Skrivebordsbakgrunner

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Se også