The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Autorska prava:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

O slici

Id:vlt-jfs_7226
Tip:Fotografski
Datum objavljivanja:26. jul 2010. 17:15
Veličina:5375 x 2316 px

O objektu

Naziv:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Tip:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategorija:Paranal

Formati slika

Veliki JPEG
5,1 MB
JPEG izdanje
4,4 MB

Zumiranje


Wallpapers

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Takođe pogledajte