The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Crediti:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

Riguardo l'immagine

Identificazione:vlt-jfs_7226
Tipo:Fotografico
Data di rilascio:Lunedì 26 Luglio 2010 17:15
Grandezza:5375 x 2316 px

Riguardo all'oggetto

Nome:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Tipo:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Categoria:Paranal

Formati delle immagini

JPEG grande
5,1 MB

Zoom


Sfondi

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Vedere anche