Interior view of dining room, 2nd floor of main building

The ALMA Residencia will be the new home for staff and visitors to the facility. The shape of the buildings and the colour of the exteriors of this major architectural project have been designed to meld with the topography, the environment and the landscape of the ALMA site. The design was undertaken by the Finnish architects Kouvo & Partanen and was then adapted to the Chilean market by Rigotti + Simunovic Arquitectos, a Chilean firm of architects.

Припис:

ESO/Rigotti + Simunovic Arquitectos

Про зображення

ID:ann15004c
Тип:Художнє
Дата релізу [date]:16 січня 2015 р. 16:00
Пов'язані оголошення:ann15004
Розмір:5000 x 2600 px

Про об’єкт

Тип:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Категорія:ALMA
Illustrations

Формати зображень


Масштаб


Шпалери

1024x768
277,4 Кб
1280x1024
417,1 Кб
1600x1200
576,1 Кб
1920x1200
677,2 Кб
2048x1536
878,1 Кб