ESO Supernova basement

The ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre, being built in Garching next to the ESO Headquarters, will offer its visitors a contemporary, interactive exhibition on modern astronomy, as well as the possibility to enjoy digital full-dome planetarium shows and guided tours.

This floor plan shows the basement of the building. Here cloakrooms, toilets, a large picnic area and working spaces for up to ten people as well as large storage areas will be available.

Credit:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

About the Image

Id:esn150224-level-0
Type:Artwork
Release date:24 February 2015, 08:40
Size:4000 x 2400 px

About the Object

Name:ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre
Type:Unspecified : Technology
Category:ESO Supernova

Image Formats

Large JPEG
672.8 KB
Publication JPEG
818.2 KB
Screensize JPEG
100.3 KB

Zoomable


 

Also see our