ESO Supernova ground floor

The ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre, being built in Garching next to the ESO Headquarters, will offer its visitors a contemporary, interactive exhibition on modern astronomy, as well as the possibility to enjoy digital full-dome planetarium shows and guided tours.

This floor plan, a rendering from an early design concept in 2013, shows the ground floor of the building. The entrance area, including the reception and a shop, is visible as well as the large space for special exhibitions — the Void on the left; and the planetarium on the right.

Credit:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

About the Image

Id:esn150224-level-1
Type:Artwork
Release date:24 February 2015, 08:40
Size:4000 x 2400 px

About the Object

Name:ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre
Type:Unspecified : Technology
Category:ESO Supernova

Image Formats

Large JPEG
989.8 KB
Screensize JPEG
135.6 KB

Zoomable


 

Also see our