Tiedote

Voita matka Paranalille "Photo Nightscape" 2016 palkinnolla

Ciel et Espace Photos yhdessä ESO:n kanssa julkistavat kolmannen tähtivalokuvauskilpailun

12. helmikuuta 2016

ESO kutsuu sinut osallistumaan kolmanteen "Photo Nightscape Awards (PNA)"-kilpailuun, mikä on kansainvälinen tähtivalokuvaajien kilpailu. "Ciel et Espace Photos"-sivuston organisoiman kilpailun partnerina ESO järjestää Nightscape-kategorian voittajalle vierailun Pohjois-Chilessä sijaitsevalle Paranalin observatoriolle. Se on myös VLT:n (Very Large Telescope) sijoituspaikka.

Aikuisten kilpailukategoriat ovat: "Nightscape", "Intervallikuvaus" ja "Kaupungissa". Nämä ovat tarkoitettu kaikille valokuvaajille ympäri maailman. "PNA Junior"-kategoria on tarkoitettu alle 18-vuotiaille ja se on tarkoitetu vain Ranskan kansalaisille.

Osallistujien tulee täyttää rekisteröintikaavake, lähettää valokuva tai intervallikuvat, sekä alle 18-vuotiailta tarvitaan vanhempien suostumus. Nämä tulee lähettää 30.9.2016 mennessä osoitteeseen pna@photonightscapeawards.com.

Lisätietoja kilpailun sännöistä löytyy erityiseltä verkkosivulta. Voittajien nimet ilmoitetaan 4.11 "PNA Facebook"-sivulla.

Palkintoseremonia pidetään 12.11.2016 "Cité des Sciences et de l’Industrie"-planetaariossa Pariisissa, missä on esillä valikoitu otos parhaita valokuvia ja intervallikuvasarjoja.

PNA-tuomariston johtaja Miguel Claro sanoi: “Kutsun kaikki tähtivalokuvaajat osallistumaan tähän arvostettuun kilpailuun ja jakamaan valokuvia ja tunnelmia meidän kanssamme. Kuvasi ovat toisaalta heijastus sinusta valokuvaajana ja se on mukaansa tempaava tapa huomioida yötaivaan kauneus, sekä toisaalta se on osa yhteistä perintöämme".

Tärkeitä päivämääriä:

  • Kilpailun kuvat tulee olla otettu välillä 1.10.2015 - 30.9.2016.
  • Viimeinen päivämäärä kuvien lähettämiselle on 30.9.2016.
  • Voittajat ilmoitetaan marraskuussa 2016.

Linkit

Yhteystiedot

Franck Seguin
Photo Nightscape Awards
Paris, France
Puh.: +33 1 45 89 89 08
S-posti: pna@cieletespace.fr

Oana Sandu
Community Coordinator & Strategy Officer
ESO education and Public Outreach Department
Puh.: +49 89 320 069 65
S-posti: osandu@partner.eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann16009

Kuvat

The Photo Nightscape Awards poster
The Photo Nightscape Awards poster
Englanniksi