Tiedote

Science in School: Numero 41 on nyt saatavilla

4. lokakuuta 2017

Viimeisin numero ilmaisesta Science in School lehdestä on nyt saatavilla verkossa ja painetussa muodossa. Tämä tieteen opettajille suunnattu eurooppalainen lehti sisältää inspiroivia artikkeleita, hauskoja pelejä ja käytännön opiskelijatöitä jokaisessa numerossa. Sen tavoitteena on tieteen opettamisen edistäminen rohkaisemalla opettajia, tutkijoita ja kaikkia muita tulemaan mukaan Euroopan tiedekasvatuksen pariin.

Tämän numeron kohokohtiin kuuluvat: artikkeli, missä korostetaan molybdenumin käytön monipuolisuutta, katsaus evoluutiobiologian kokeeseen ja toinen sarjan artikkeli gravitaatioaalloista.

Luokkahuoneissa tapahtuviin käytännön aktiviteetteihin kuuluvat: sen tutkiminen miten hain nahka voi parantaa uninnin energiatehokkuudessa, hiukkaskiihdyttimen tekeminen salaattiastiasta, sekä Kuun etäisyyden mittaaminen radiosignaalien avulla.

"Science in School"-lehden julkaisee EIROforum, mikä on kahdeksan Euroopan maan tieteellisten tutkimusorganisaatioiden yhteenliittymä, missä ESO on mukana yhtenä jäsenenä. Lehti käsittelee useiden eri aineiden tieteen opettamista Euroopan eri puolilla korostaen parasta opetusta ja tutkimuksen terävintä kärkeä. Tuleviin numeroihin mukaan tulevia kirjoituksia otetaan erittäin mielellään vastaan sekä erityisiin tieteellisiin aiheisiin perehtyneiltä tutkijoilta, että opettajilta tai muilta tiedeopettajilta, jotka ovat kehittäneet innovatiivisia tapoja tieteen opetukseen. Ohjeet artikkelien lähettämiselle löytyvät täältä.

Lehden useita artikkeleita, joista on käännöksiä eri kielille, löytyy verkosta. Jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi kääntämään Science in School artikkeleita omalle kielellesi verkkojulkaisuun, niin katso ohjeet Science in School verkkosivulta.

Linkit

Yhteystiedot

Tania Johnston
ESO Supernova Coordinator
Garching bei München, Germany
Puh.: +49 89 3200 6130
Matkapuhelin: +49 170 867 5293
S-posti: tjohnsto@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann17065

Kuvat

Cover of Science in School issue No.41
Cover of Science in School issue No.41
Englanniksi