Interior view of dining room, 2nd floor of main building

The ALMA Residencia will be the new home for staff and visitors to the facility. The shape of the buildings and the colour of the exteriors of this major architectural project have been designed to meld with the topography, the environment and the landscape of the ALMA site. The design was undertaken by the Finnish architects Kouvo & Partanen and was then adapted to the Chilean market by Rigotti + Simunovic Arquitectos, a Chilean firm of architects.

Credit:

ESO/Rigotti + Simunovic Arquitectos

About the Image

Id:ann15004c
Type:Artwork
Release date:16 January 2015, 16:00
Related announcements:ann15004
Size:5000 x 2600 px

About the Object

Type:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Category:ALMA
Illustrations

Image Formats

Large JPEG
2.9 MB
Screensize JPEG
181.5 KB

Zoomable


Wallpapers

1024x768
277.4 KB
1280x1024
417.1 KB
1600x1200
576.1 KB
1920x1200
677.2 KB
2048x1536
878.1 KB

 

Also see our