The new planetarium and visitor centre at ESO Headquarters

A first artist’s impressions from 2013 of the stunning planetarium and visitor centre to be built at ESO Headquarters near Munich, Germany. The new building, conceived by Darmstadt-based architects Bernhardt + Partner, and with construction to be funded by the Klaus Tschira Stiftung, is designed to complement the existing ESO site. When viewed from above the building symbolises a binary star system about to go supernova.

Credit:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

About the Image

Id:eso1349a
Type:Artwork
Release date:3 December 2013, 13:00
Related releases:eso1349
Size:7087 x 3460 px

About the Object

Name:ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre
Type:• Unspecified : Technology

Image Formats

Large JPEG
5.3 MB
Screensize JPEG
153.9 KB

Zoomable


Wallpapers

1024x768
200.8 KB
1280x1024
309.9 KB
1600x1200
448.8 KB
1920x1200
579.1 KB
2048x1536
708.6 KB

 

Also see our