Mededeling

Win een reis naar Paranal met de Photo Nightscape Awards 2017

27 januari 2017

ESO nodigt u uit aan de vierde Photo Nightscape Awards (PNA) – een internationale wedstrijd voor astrofotografen – deel te nemen. Als partnerorganisatie van de wedstrijd, georganiseerd door de Association Française d’Astronomie,  zal ESO de winnaar van de categorie Nightscape de gelegenheid geven een bezoek te brengen aan de sterrenwacht Paranal, gelegen in het noorden van Chili, thuisbasis van de Very Large Telescope (VLT).

De categorieën voor volwassen deelnemers zijn: nachtopnamen, timelapse en in de stad en fotografen uit alle landen kunnen eraan deelnemen. De juniorcategorie van de Photo Nightscape Awards is enkel voor Franse jongeren onder 18 jaar.

Iedereen die aan de wedstrijd wenst deel te nemen, dient een registratieformulier in te dienen samen met hun foto of timelapse-opname, en een formulier met ouderlijke toestemming indien de deelnemers jonger dan 18 jaar zijn. Inzendingen kunnen tot 15 augustus 2017 opgestuurd worden naar het hiernavolgende e-mailadres: pna@photonightscapeawards.com. Bekijk voor meer gedetailleerde informatie het wedstrijdreglement op de speciaal daartoe ontworpen webpagina.

De namen van de winnaars zullen op 22 september 2017 bekendgemaakt worden op de Facebookpagina van de Photo Nightscape Awards. Op de uitreikingsceremonie zal een selectie van de beste foto’s en timelapse-opnamen worden getoond.

Miguel Claro, voorzitter van de PNA-jury zei: “Ik nodig alle astrofotografen uit aan deze prestigieuze wedstrijd deel te nemen en hun foto’s en emoties met ons te delen. Uw foto’s vormen niet enkel een weerspiegeling van u als fotograaf, maar zijn ook een doeltreffende manier om de nachtelijke hemel te waarderen en om een bijdrage te leveren aan het blijvende erfgoed van de mensheid.“

Belangrijke datums:

  • Alle foto’s moeten genomen zijn tussen 1 oktober 2016 en 15 augustus 2017.
  • De foto’s moeten uiterlijk tegen 15 augustus 2017 ingezonden worden.
  • De prijzen worden op 22 september 2017 bekend gemaakt.

Links

Contact

Franck Seguin
Photo Nightscape Awards
Paris, France
Tel: +33 1 45 89 89 08
Email: pna@photonightscapeawards.com

Oana Sandu
Community Coordinator & Strategy Officer
ESO education and Public Outreach Department
Tel: +49 89 320 069 65
Email: osandu@partner.eso.org

Over de Mededeling

Id:ann17004

Afbeeldingen

Photo Nightscape Awards 2017
Photo Nightscape Awards 2017