Indgangspartiet og loungen på 1. sal i hovedbygningen

Recidenciaen bliver det nye hjem for staben og de besøgende til observatoriet. Bygningernes form og farver i dette store arkitekturprojekt er designet til at falde ind i stedets topografi, miljøet og landskabet omkring ALMA. Det er de finske arkitekter Kuovo & Partanen, som har tegnet bygningerne, og deres arbejde er så tilpasset det chilenske marked af det lokale chilenske arkiteketfirma Rigotti & Simunovic Arquitectos .

Kilde:

ESO/Rigotti + Simunovic Arquitectos

Om billedet

Id:ann15004d
Sprog:da
Type:Kunstværk
Udgivelsesdato:16. januar 2015 16:00
Relaterede meddelelser:ann15004
Størrelse:5000 x 2600 px

Om objektet

Navn:ALMA Residencia
Type:Unspecified

Billedformater

Stor JPEG
3,0 MB
Skrærm JPEG
176,4 KB

Zoombar


Baggrundsbilleder

1024x768
251,8 KB
1280x1024
383,6 KB
1600x1200
541,0 KB
1920x1200
658,4 KB
2048x1536
833,1 KB

 

Se også...