Tiedote

Science in School: Numero 34 on nyt saatavilla

30. marraskuuta 2015

Ilmaisen Science in School lehden viimeisin numero on nyt saatavilla verkossa ja painettuna. Tämä tieteen opettajille suunnattu eurooppalainen lehti sisältää inspiroivia artikkeleita, hauskoja pelejä ja käytännön opiskelijatöitä jokaisessa numerossa. Sen tarkoituksena on edistää tieteen opettamista lisäämällä kommunikointia opettajien, tutkijoiden ja kaikkien eurooppalaisessa tiedekasvatuksessa mukana olevien välillä.

Numeron kohokohtiin kuuluvat esimerkiksi: katsaus naurun fysiologisiin ja sosiologisiin hyötyihin, ymmärrä miten Maan ilmasto voi opettaa meitä muista planeetoista, sekä safari suun mikrobiviidakon läpi.

Opetusaktiviteetit sisältävät käytännön oppitunnin, missä demonstroidaan valtamerien muovijätteiden vaaroja, tarkastellaan voimia purjelentokoneen siipien suunnittelun ja rakentamisen kautta, sekä opitaan rakentamaan digitaalinen mikroskooppi.

Science in School lehden julkaisee EIROforum, mikä on kahdeksan Euroopan maan tieteellisten tutkimusorganisaatioiden yhteenliittymä, joissa ESO on mukana jäsenenä. Lehti käsittelee useiden eri aineiden tieteen opettamista Euroopan eri puolilla korostaen parasta opetusta ja tutkimuksen terävintä kärkeä.

Lehden useita artikkeleita, joista on käännöksiä eri kielille, löytyy verkosta. Jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi kääntämään Science in School artikkeleita omalle kielellesi verkkojulkaisuun, niin katso ohjeet Science in School verkkosivulta.

Linkit

Yhteystiedot

Richard Hook
ESO, Public Information Officer
Garching bei München, Germany
Tel: +49 89 3200 6655
Cell: +49 151 1537 3591
Email: rhook@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann15090

Kuvat

The cover of Science in School issue 34
The cover of Science in School issue 34
Englanniksi