Tiedote

Media tiedoite: lehdistötilaisuus ESO:n päämajassa, missä ilmoitetaan ennenkuulumattomasta havainnosta

11. lokakuuta 2017

ESO järjestää lehdistötilaisuuden 16.10.2017 kello 16:00 CEST päämajassaan Garchingissa, Saksassa, esitelläkseen mullistavat havainnot sellaisesta tähtitieteen ilmiöstä, mitä ei olla ennen havaittu.

Tapahtuma esitellään ESO:n Paranalin observatoriolta Chilestä, missä ESO:n pääjohtaja Xavier Barcons pitää puheita monien tutkimusryhmien edustajien kanssa ympäri Eurooppaa.

Tämä kutsu on tarkoitettu ainoastaan median edustajille. Osallistuaksesi konferenssiin uusien median jäsenten tulee rekisteröityä täyttämällä tämä verkkolomake. Kerro myös tuletko fyysisesti paikalle tai osallistutko ainoastaan verkon välityksellä.

Rekisteröitymällä konferensiin toimittajat lupautuvat kunnioittaa julkaisusulkua, minkä yksityiskohdat ilmenevät rekisteröitymisen jälkeen. He eivät julkaise tai keskustele siitä materiaalista, mikä toimitetaan ennen konferenssin alkua 16.10.2017 kello 16:00 CEST.

Paikanpäällä olevilla toimittajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä paneelilta konferenssin aikana. Vastaanotamme kysymyksiä myös toimittajilta, jotka osallistuvat verkon välityksellä. Henkilökohtaiset yksittäiset haastattelut ovat myös mahdollisia heti konferenssin jälkeen.

Yksityiskohdat siitä miten konferenssiin voi liittyä mukaan, miten kysymyksiä voi lähettää tai varata haastatteluja annetaan rekisteröitymisen jälkeen.

ESO:n lehdistötiedoite tulee julkiseksi konferenssin alkaessa. Lehdistötiedoitteesta on käännöksiä useilla eri kielillä, sekä mukana on kattava audiovisuaalinen lisämateriaali.

Lisätietoja

Lehdistön toimittajat ja muiden medioiden edustajat voivat kirjautua täällä vastaanottaakseen ESO:n uutiskirjeen, mikä sisältää lehdistötiedotteita, mitkä lähetetään noin 48 tuntia ennen niiden virallista julkistamista. Tiedotteessa on myös viimeisimpiä ESO:n videoita ja filmimateriaalia käytettäväksi dokumenteissa, elokuvissa, videoissa uutisissa jne.. Saadaksesi kirjeen täytä tämä kaavake: http://www.eso.org/public/outreach/pressmedia.html#epodpress_form

Linkit

Yhteystiedot

Richard Hook
ESO Public Information Officer
Garching bei München, Germany
Puh.: +49 89 3200 6655
Matkapuhelin: +49 151 1537 3591
S-posti: rhook@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann17071

Kuvat

ESO Media Advisory
ESO Media Advisory
Englanniksi