Meddelande

Få nyheter från ESO på ditt språk

Prenumeranter på ESO News kan välja från 24 språk

7 maj 2013

Från och med nu kan den som prenumererar på vårt veckobrev ESO News få nyheter från ESO på sitt eget språk. Den som redan prenumererar kan välja språk genom att justera sina prenumerationsinställningar (se bilden ovan). Som ny prenumerant kan du välja ditt favoritspråk när du anmäler dig.

Vi är medvetna om att vissa språk talas officiellt i fler än ett land. I några av dessa fall kan prenumeranter välja både språk och land. I språkvalsmenyn finns till exempel tyska också för Belgien, Schweiz och Österrike. I sådana fall är det bra att tänka på landsvalet när du väljer språk, därför att det översatta nyhetsbrevet kan innehålla information om evenemang som gäller ett specifikt land.

För att se tidigare upplagor av det översatta nyhetsbrevet för ditt land, kolla länkarna nedan. För dessa länder finns nyhetsbrevet på det officiella språket:

Österreich, BelgiëBelgiqueBelgien, Brasil, Česko, Danmark, SuomiFrance, Deutschland, Ísland, Italia, Nederland, Norge , PolskaPortugal, Россия, EspañaSverige, SchweizSuisseSvizzera, Türkiye, Україна.

Dessa översättningar finns tack vare det ovärderliga arbetet av två av våra nätverk: ESON (ESO:s nätverk för utåtriktad forskningsinformation) och våra frivilliga översättare — ett öppet nätverk som välkomnar nya medlemmar. Nu när nätverket drivs på frivillig basis kan nyhetsbreven ibland innehålla texter på engelska om en översättning saknas när brevet skickas ut. Vi hoppas att du som prenumerant har förståelse för detta, och att du gillar att få våra senaste vetenskapliga nyheter och de underbara bilderna som universum gett oss.

Länkar

 

Om meddelandet

ID:ann13041

Bilder

Screenshot of the ESO News newsletter as seen in a browser
Screenshot of the ESO News newsletter as seen in a browser
text på engelska
Screenshot of the ESO News newsletter as seen in an email client
Screenshot of the ESO News newsletter as seen in an email client
text på engelska