The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Crédito:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

Sobre la imagen

Identificador:vlt-jfs_7226
Tipo:Fotográfico
Fecha de publicación:26 de Julio de 2010 a las 17:15
Tamaño:5375 x 2316 px

Sobre el objeto

Nombre:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Tipo:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Categoría:Paranal

Formatos de imagen

JPEG grande
5,1 MB

Zoom


Fondo de pantalla

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Ver también