The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Créditos:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

Sobre a imagem

Id:vlt-jfs_7226
Tipo:Fotográfico
Data de divulgação:26 de Julho de 2010 às 17:15
Tamanho:5375 x 2316 px

Sobre o objeto

Nome:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Tipo:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Categoria:Paranal

Formatos de imagens

JPEG grande
5,1 MB

Zoom


Papéis de parede

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Veja também