The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Crédit:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

À propos de l'image

Identification:vlt-jfs_7226
Type:Photographique
Date de publication:26 juillet 2010 17:15
Taille:5375 x 2316 px

À propos de l'objet

Nom:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Type:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Catégorie:Paranal

Formats des images

Grand JPEG
5,1 Mio
JPEG taille écran
249,4 Kio

Zoomable


Fonds d'écran

1024x768
480,0 Kio
1280x1024
775,7 Kio
1600x1200
1,1 Mio
1920x1200
1,3 Mio
2048x1536
1,6 Mio

 

Voir aussi notre